Sport

De "Oude Smidse" titel 2018 opnieuw voor "Ons Genoegen" uit Roggel.


Handboogschutterij “Gezellige Uren” Baexem

Het jaar 2018 begon voor onze vereniging met het Oude Smidse Toernooi. Een traditie die we dit jaar voor de 31e keer organiseerden. Veel collega-verenigingen noteren dit toernooi als vast item in hun wedstrijd programma. In totaal streden bijna 150 handboogschutters van 15 verenigingen om te korps- en persoonlijke titels.
De toernooiwedstrijden gingen over 25 tellende pijlen. Het maximum aantal punten per schutter bedraagt daarmee 250 punten. Per team (max. 6 schutters) bedraagt het maximale aantal punten 1500.

Op zondag 13 januari sloten we het toernooi af met de conclusie dat wij opnieuw mogen terugzien op een geslaagd toernooi dat in sportieve- en “Gezellige Uren”- sfeer verliep. Uiteraard werd toen ook de einduitslag opgemaakt. Hieruit bleek dat het 1e team van “Ons Genoegen” uit Roggel zich met 1.326 punten, opnieuw titelhouder mag noemen van dit toernooi
(zie foto). Evenals vorig jaar moest het 1e team van “De Ster” uit Pey / Echt genoegen nemen met de tweede plaats. Zij schoten 1.300 punten.

De totale uitslag:
Korpsprijzen
1e prijs Sup-Klasse : Ons Genoegen 1 uit Roggel met 1326 punten
1e prijs Ere-Klasse : Silberpfeil 1 uit Myhl met 1185 punten
1e prijs A-Klasse : De Zonnebloem 1 uit Heel met 1171 punten
1e prijs B-Klasse : Rozenjacht uit Nunhem met 745 punten

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties